Alüminyum Aspiratör Borusu

  • Alüminyum aspiratör borusu SEMİAS modeli safi alüminyum yarı esnek hava kanalıdır.
  • Aspiratör ve davlumbazlarda atık hava tahliyesinde özellikle mekanik mukavemet istenilen uygulamalar için dizayn edilmiştir.
  • Bu nedenle yüksek bükülebilme, şekil alma, uzama ve esneme özelliğine sahiptir.
  • Alüminyum aspiratör borusu SEMİAS modeli safi alüminyum yarı esnek hava kanalıdır.
  • Son derece yüksek esneme, bükülme, mukavvemet ve sıkıştırılabilme özelliğine sahiptir.
  • ASB flexible hava kanalları sızdırmazdır.
  • Standart Uzunluklar: 2m, 3m ‘dir.

Flexmak, aspiratör borusu imalatında 20 yıllık deneyime sahip usta ekibi ve son teknoloji makineleriyle öne çıkan bir firmadır. Havalandırma sistemlerinde kullanılan baca borularını çeşitli malzemelerden üretiyoruz ve standart 2 metre, 3 metre, 5 metre ve 10 metre uzunluklarda sunuyoruz. Müşteri taleplerine göre çap ve uzunluk özelleştirmeleri yaparak, istenilen özelliklere uygun aspiratör havalandırma baca boruları üretip toptan satışını gerçekleştiriyoruz. Esnek, tel takviyeli ve paslanmaz çeşitlerde sunduğumuz geniş ürün yelpazemizle, her ortama uygun davlumbaz aspiratör havalandırma baca borusu modellerini müşterilerimize sunuyoruz.

Flexmak, her zaman yüksek kalitede ve rekabetçi ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir. Uzmanlığımızı, sürekli gelişen teknoloji ile birleştirerek fark yaratıyor ve bu sayede müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştiriyor, sektörde öncü bir marka olma yolunda ilerliyoruz.

Flexmak, alüminyum aspritör boruları ve benzeri ürünlerin önde gelen üreticilerinden biridir. Endüstriyel sektörlerdeki çeşitli uygulamalar için yüksek kaliteli, dayanıklı ve güvenilir boru çözümleri sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini ve ürün kalitesini her zaman ön planda tutarak, sektörde lider konumumuzu koruyoruz.

İletişim

Duaçınarı Mh. 1. Akgün Sk. No: 26/C Yıldırım / Bursa
+90 539 395 16 00
info@flexmak.com.tr
Çeviri »
× Whatsapp Destek